Services

Met elke vraag op servicegebied kunt u terecht bij de woonmanager of één van de family managers van het Staetes servicecenter. De woonmanager komt regelmatig in het gebouw voor het technisch beheer en onderhoud en vragen over eventuele werkzaamheden in uw appartement. De family managers werken vanuit het Staetes servicecenter, maar zijn ook regelmatig op locatie. Sommige services zijn standaard en worden georganiseerd vanuit de servicekosten, andere komen voor uw eigen rekening. Deze laatste worden ‘á la carte services’ genoemd.

Ook het gebruik van alle gezamenlijke ruimtes en voorzieningen behoort tot het standaard serviceniveau. Zoals u mag verwachten worden de gezamenlijke ruimtes en voorzieningen schoon gehouden, wordt het onderhoud aan het gebouw en buitenterrein verzorgd en worden de ramen gewassen. Het gebruik van de luxe koffiebonenmachine in de living is ook standaard.

Hoe zien de á la carte services bij Staetes Wonen eruit? Om de overstap naar Staetes Wonen voor u te vergemakkelijken zijn wij u graag behulpzaam met zaken als financieel advies, interieur- en stylingadvies door Studio Lanen en een verhuis- en opslagservice. Financieel advies wordt overigens gegeven door een onafhankelijke derde partij. Onze services op het gebied van boodschappen, koken, klussen, vervoer, schoonmaken en personal training in de fitnessruimte veraangenamen het wonen. Daarnaast is het zo dat u met eigenlijk elk verzoek om iets voor u te plannen of te organiseren terecht kunt bij de family managers van het Staetes servicecenter.